BUKVAR ZA PAČIĆE MALE ili Kako napraviti puno u manje od pet minuta dnevno

Go down

BUKVAR ZA PAČIĆE MALE ili Kako napraviti puno u manje od pet minuta dnevno

Komentar  soporpa on Tue Jan 19, 2010 11:11 pm

Najprije da budemo iskreni, u eRepubliku NE možete učiniti sve što želite, ali možete postati: vojnik, političar, predsjednik stranke, predsjednik države, član kongresa, izdavač, pekar, poljoprivrednik, radnik u željezari, kopač dijamanata... da ne nabrajam sve jer popis je popriličan. Ali sav taj put je jednostavan i zahtijeva jedino malo upornosti i nekih pet minuta dnevno (dok ne spoznate sve svoje mogućnosti).

POSAO: Rodili ste se u Novom svijetu eRepublika, odnosno, postali ste eBeba i sad vam je cilj stasati u pravog multimilijardera, field marshala ili predsjednika najjače nacije na svijetu. Najprije nađite posao – odete na Market -> job market i u padajućim izbornicima odaberete struku kojom se želite baviti.PAZITE: struku koju sada odaberete potrebno je konstantno pratiti jer svakim radnim danom zarađujete određenu količinu vještine (skill), o čemu ovisi vaš budući bolje plaćeni posao. Znači, ako ste sad bauštelac, nastavite s tom praksom i kad budete tražili sljedeći posao.Kako su poslovi podijeljeni po razredima (primjerice 0-0.99 skill) shvatit ćete nakon nekog vremena da ste prešli u veći razred i da je vrijeme da imate bolju plaću. Mnogi poslodavci pristat će da vam povećaju plaću u skladu s vašim doprinosom, no ako se ogluše, lako vam je napustiti posao i potražiti adekvatno plaćeni.

Da ne zaboravimo, posao obavljate svakog dana i to odete na My places -> Company -> Work. Bitno je da radite svaki dan jer svakih trideset dana neprekidnog rada dobijete titulu Hard worker i 5 zlatnika.TRENING: Druga bitna stvar u igri je vaša borbena sposobnost koja ovisi o treningu i vašem sudjelovanju u borbama. Nakon što dostignete drugi level, svaki dan odete na My places -> Training grounds i tamo vas dočeka Lana.Lana je lijepa adrenalinska ovisnica silikonskog poprsja za kojom slini većina igrača i pokoja igračica, a pruža vam mogućnost odabira četiri treninga. Za početak odaberete besplatni. Kad skupite 25 bodova iskustva, možete sudjelovati u ratu.Rat je u eRepublik jedna od osnovnih stvari postojanja, bilo da je riječ o trening ratu u kojem granice ostaju nepromijenjene, bilo da se radi o borbi za teritorij i resurse, osvajačkim i ratovima otpora. I ovdje vam svaki 5. level snage donosi titulu Supervojnika i još po 5 zlatnika.


NE ŽIVI ČOVJEK SAMO O KRUHU: Ali živi. Treća stvar na koju eBeba treba misliti je zdravlje (wellness).Vidite ga prema ispunjenosti plavom bojom onog čikice ispod avatara. Zdravlje utječe na vašu produktivnost, na vašu borbenu sposobnost (ispod 40w ne možete ni sudjelovati u ratu, primjerice)... Kad radite, gubite bodove wellnesa ovisno o kvaliteti firme u kojoj radite, zato na početku, držite se q1 firmi. Kad trenirate, gubite 2w, kad ratujete, svakom borbom gubite 10w... PA DOBRO; GDJE TO STAJE? Ima tu više caka koje će vam povećati razinu zdravlja, a to su hrana (što veći kvalitet hrane imate, više vam se nadoknađuje izgubljeno zdravlje), potom darovi (može vam ih darovati drugi igrač ili vaša organizacije, jednog dana kad je budete imali, pravilo je isto veći kvalitet, više zdravlja), kuća i posebno bolnica. Bolnicu možete platiti zlatom, ali nemojte to činiti, jer kad počnete ratovati, možete je besplatno koristiti JEDNOM DNEVNO. Kad obavite borbu, odete na Back to battlefield -> Hospital -> Heal.---------------------------------------- ---------------------------------------- -----Najbolje bolnice u eBiH su u W.Srpskoj i FBiH, a pravilo je kao i svugdje, što veći Q, više zdravlja regenerira bolnica.

Eto, dok ste ovo pročitali trebalo vam je više od pet minuta, stoga, ako ste imali vremena za ovaj tekst, onda ćete još lakše biti uspješan eGrađanin Novog svijeta.

------------------------------------
Odabrabrao Zlatan_mijo http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2070604
avatar
soporpa
Predsjednik Partije
Predsjednik Partije

Broj komentara : 342
Join date : 2009-08-24
Mjesto : hell on earth(BiH),WRS

Vidi profil korisnika http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1551951

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu